Start eerste Nederzetting project!

Op woensdagavond 3 oktober 2018 gaat het eerste Nederzetting initiatief van start! Dan organiseren we de eerste inhoudelijke workshop met alle mensen die de serieuze intentie hebben om in het project te stappen. In die workshop ontdekken we hoe groot de groep van geïnteresseerden is en tasten we met elkaar af of de wensen van de groep in de basis voldoende op elkaar aansluiten om als één of misschien wel twee groepen door te gaan. In de praktijk gaat het dan vooral om de sfeer/uitstraling van de buurt en de wensen t.a.v. collectiviteit: wat gebeurt individueel, wat collectief en in welke verhouding? En of er wensen zijn voor onderlinge gronduitruil (iemand een grotere kavel en iemand anders juist een kleinere kavel). Daar kunnen overigens ook binnen de Nederzetting nog verschillen in bestaan. In de workshop stellen we ook met elkaar het proces, de werkwijze en de planning vast. Na de workshop vragen we alle deelnemers formeel in te stappen.

Nog niet genoeg op de hoogte van het project om aan te haken? Op woensdag 26 en donderdag 27 september houden we informatiesessies in het Oosterwold Paviljoen. Dan is er de mogelijkheid om één-op-één met de conceptontwikkelaar en de architect kennis te maken met het project en alles te horen over de mogelijkheden om uw specifieke woonwensen waar te maken. En te besluiten of De Nederzetting iets voor u is. U kunt u hiervoor inschrijven en een tijdstip afspreken door contact op te nemen met Robert Uijttewaal via info@denederzetting.nl.

Mocht u op bovenstaande data verhinderd zijn of inhoudelijke vragen hebben over het project kunt u altijd contact met ons opnemen.

Graag tot binnenkort!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *