Oosterwold Meet&Greet

07apr2018

14:00 - 17:00

Oosterwold Paviljoen

Hannah Arendtweg 10, 1349 CM, Almere

 

Achter de schermen werken wij aan de bijzondere woonbuurt De Nederzetting in Almere Oosterwold. Van onze achterban horen we twee geluiden: 

1. “Leuk, De Nederzetting! Kan ik nog aanhaken?” 

2. “Leuk, De Nederzetting…..maar kan mijn specifieke droomwoning daar ook een plek krijgen?” 

Beide is mogelijk!

Met de mensen die gecharmeerd zijn van De Nederzetting en haar karakteristieke uitgangspunten - een kleinschalig en betrokken buurtje met bijzondere woningen, omringd door heel veel landschap - werken we de plannen graag gezamenlijk verder uit.

Daarnaast kennen we inmiddels meerdere huishoudens die De Nederzetting erg leuk vinden en zelf al eigen specifieke woonideeën hebben. Hen spreekt het samen ontwikkelen onder professionele begeleiding erg aan. Samen ontwikkelen is immers efficiënter, makkelijker, voordeliger en leuker. En het levert niet alleen een mooie woning op, maar ook een mooie woonomgeving. Ook deze groep mensen zijn wij graag van dienst met onze expertise in woningontwikkeling en onze ervaring in Oosterwold.

Graag nemen wij het initiatief om alle woondromen te verbinden en in gezamenlijkheid te realiseren. Daarom organiseren wij op zaterdag 7 april tussen 14:00 en 17:00 (vrije inloop) een Meet&Greet in het Oosterwold Paviljoen! Voor iedereen die graag zijn of haar eigen droomwoning én droombuurtje wil realiseren in Almere Oosterwold en ontzorgd wil worden in het ontwikkelproces met alle regelzaken die daarbij horen. Passend binnen de uitgangspunten van De Nederzetting of op een andere manier. Wij kijken graag hoe we wensen aan elkaar kunnen koppelen en tegelijkertijd van start kunnen gaan (om voor iedereen de voordelen te plukken van collectief ontwikkelen).

Graag tot 7 april!
 
Team De Nederzetting

Ja, ik kom graag naar de Meet&Greet op zaterdag 7 april

Met hoeveel personen kom je? 
Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for PayPal...